fredag 19 oktober 2012

CAPPELLETTI PROSCIUTTO CRUDO MED MOZZARELLA, TOMAT OCH RUCOLA 14 propoints

Äntligen helg!

Fredagsmys med bästa mannen, för han är verkligen bästa mannen. Skickade denna fina text till honom på SMS idag.





Här kommer ett fräscht pasta recept som jag nallat från Giovanni Ranas hemsida.

Smaskens på en fredag!

Cappelletti prosciutto crudo med mozzarella, tomat och ruccola 14 propoints
2 personer

1 förpackning Giovanni Rana Cappelletti prosciutto crudo
30 g ruccola
75 g körsbärstomater
90 g mozzarella
salt och svartpeppar
40 g parmaskinka
1 tsk olja

Lägg rucolan i botten på tallrikarna. Skär tomaterna i halvor och lägg dem på salladen. Spara några tomater till garnering. Fördela två tredjedelar av mozzarellan på salladen. Salta och krydda med nymald svartpeppar.

Koka upp rikligt med vatten, salta och koka cappellettin. Häll av vattnet. Fördela pastan på salladen. Garnera med tomat, mozzarella och rucola. Krydda med svartpeppar. Lägg parmaskinkan i kanten på fatet. Spraya med lite olja över.

Smaklig spis!



Ps Imorgon har vi vänner på höstmiddag då blir det en trerätters.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar