onsdag 9 november 2011

Varm korv med mos 12 propoints

Ibland orkar man helt enkelt inte, och det är samma sak med oss viktväktare. Ibland vill man göra det enkelt för sig men ändå gott.

Idag blev det varmkorv, med mos och gurkmajonnäs. 12 propoints på typ 10 minuter

1 portion

2 varmkorvar - Lithells 9%
1 portion Felix pulvermos
2 msk bostongurka
2 tsk lättmajonnäs
Tomat & gurka
Senap & ketchup

Koka korven, här krävs en viss talang, gäller att ha rätt temperatur på plattan och att kastrullen är stor nog. I det här momentet är det lätt att misslyckas.

Koka potatismos enligt anvisning på paketet, oxå ganska trixigt, lätt att överdosera pulvret. Himla tråkigt med snustorrt mos. Gå fram med största försiktighet.

Rör ihop gurka med majonnäs.

Servera allt på en tallrik, bör vara rund i rent estetiskt syfte, eller fyrkantig, inte så jäkla noga.

Ät, bli mätt och glad. Och var riktigt stolt och nöjd med dig själv. Svårare än så här blir inte matlagning. ;)

Over & out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar